NB II: a Nyíregyháza támadójának megsérült a térde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.25. 20:58
Megsérült Germán Tamás, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza támadója, így kénytelen kihagyni a Balmazújváros elleni bajnokit.

Germán Tamásnak a térde sérült meg Szegeden, de pontos diagnózist csak az MRI-vizsgálat után kapunk, ezt most végzik majd el a kórházban. Sajnos súlyosnak tűnik a sérülése, a hétvégén biztosan nem játszhat. Szilágyi Krisztián viszont egész héten a csapattal készült, jól sikerült a rehabilitációja, így ha Lucsánszky Tamás úgy gondolja, akár már pályára léphet szombaton. A többiek rendben vannak, néhány játékossal a tegnapi tréningek mellett konditermi edzéseket is végeztünk. Ambrusz Árpád szintén hosszabb ideig volt sérült, de ő már Szegeden is játszott, és a szalagjai rendben vannak, így nincs akadálya annak, hogy a Balmazújváros ellen is pályára lépjen" – nyilatkozta a rehabilitációért felelős edző, György Rolland a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.Germán Tamásnak a térde sérült meg Szegeden, de pontos diagnózist csak az MRI-vizsgálat után kapunk, ezt most végzik majd el a kórházban. Sajnos súlyosnak tűnik a sérülése, a hétvégén biztosan nem játszhat. Szilágyi Krisztián viszont egész héten a csapattal készült, jól sikerült a rehabilitációja, így ha Lucsánszky Tamás úgy gondolja, akár már pályára léphet szombaton. A többiek rendben vannak, néhány játékossal a tegnapi tréningek mellett konditermi edzéseket is végeztünk. Ambrusz Árpád szintén hosszabb ideig volt sérült, de ő már Szegeden is játszott, és a szalagjai rendben vannak, így nincs akadálya annak, hogy a Balmazújváros ellen is pályára lépjen" – nyilatkozta a rehabilitációért felelős edző, György Rolland a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

A nyolcadik helyezett Nyíregyháza szombaton a harmadik Balmazújvárost fogadja. A nyíregyházi klub vezetőségének döntése értelmében a mérkőzést a hölgyek ingyen tekinthetik meg.

A TAVASZI EREDMÉNYEKET, JEGYZŐKÖNYVEKET ITT TEKINTHETI MEG.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik