Balog Zoltánnak a hó végéig van lehetősége, hogy külföldre menjen

Vágólapra másolva!
2009.01.15. 18:48
A 100% Fradi információi szerint könnyen meglehet, hogy a hatszoros magyar válogatott Balog Zoltán és az egyszeres szerb válogatott Dragan Vukmir a tavaszi idényben ismét a Ferencváros színeiben szerepel. A két játékos közül Balognak van valamivel nagyobb esélye erre, lévén őt már ismerik a klub angol tulajdonosai, míg Vukmirt nem, és Terry Robinson elnök, illetve Bobby Davison vezetőedző szava dönt az átigazolásokról.
Ha Balog (elöl) marad, tavasszal bajnokin is pályára léphet
Ha Balog (elöl) marad, tavasszal bajnokin is pályára léphet
Ha Balog (elöl) marad, tavasszal bajnokin is pályára léphet
Ha Balog (elöl) marad, tavasszal bajnokin is pályára léphet

Baloggal csütörtökön egyeztetett Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója, aki a klub hivatalos honlapján számolt be a fejleményekről.

„Balog Zoltánnal a mai napon egyeztettem, és abban maradtunk, hogy a jövő héten újra tárgyalóasztalhoz ülünk. Jó esély van rá, hogy az Üllői úton folytassa pályafutását, kérésének megfelelően január 31-ig nyitva hagyjuk előtte azt a lehetőséget, hogy ha visszautasíthatatlan külföldi ajánlatot kap, akkor azt meghallgassa” – közölte Berki.

Más a helyzet Dragan Vukmirral, aki a közelmúltban talpcsonttörést szenvedett, s ezért az elmúlt három hónapban nem játszott kínai klubjában, de már meggyógyult. Ugyanakkor Berki arról tájékoztatta az angol tulajdonosokat, hogy a szerb védő korábban a csapat védelmének oszlopos tagja volt, ám Robinsonék csak a jövő héten foglalnak állást az átigazolásokkal kapcsolatban.

„Beszéltem Vladan Filipoviccsal, Vukmir menedzserével, aki elmondta, hogy a védő szabadon igazolható. Vukmir egy kínai csapattól távozik, vélhetően visszatér Magyarországra. Mint minden hasonló esetben, erről most is tájékoztattam az angol vezetőket. Ők nem ismerik a labdarúgót, és elmondtam nekik, hogy korábban erőssége volt a csapatnak” – mondta a vezérigazgató.

„A játékos menedzsere azt kérte, hogy ha érdekel bennünket a játékos, akkor tegyek ajánlatot, viszont minden átigazolással kapcsolatosan Terry Robinson és Bobby Davison a jövő héten, a felkészülés kezdete után döntenek. Az ő válaszuk nélkül felelőtlenség lenne a részemről bármilyen ajánlatot tenni a játékosnak.”

Berki elmondta azt is, hogy Bobby Davison döntése alapján a jelenleg a Honvéddal készülő Medgyesi Józsefet tovább tesztelheti a kispesti csapat.

Balog és Vukmir mindketten tagjai voltak a Ferencváros legutóbbi, 2004-es bajnokcsapatának, ahogy mindketten szerepeltek a 2003-ban és 2004-ben is Magyar Kupát nyerő alakulatnak. Balog az elmúlt időszakban Dániában légióskodott, onnan tért vissza az ősszel az Üllői útra, és több Ligakupa-mérkőzésen is szerepelt. Vukmir 2004-ben a DVSC-hez igazolt, majd Kínában folytatta pályafutását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik