NB II: Dragan Vukmir lett a BFC Siófok vezetőedzője – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.03. 16:05
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi – Dragan Vukmir lett a BFC Siófok labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Nemzeti Sport információi szerint szerdától már nem Domján Attila és Bozai Attila vezeti a NB II-ben 14. helyen álló BFC Siófok edzéseit, hanem Dragan Vukmir lehet az új vezetőedző. beszámoltunk arról, hogy a Nemzeti Sport információi szerint szerdától már nem Domján Attila és Bozai Attila vezeti a NB II-ben 14. helyen álló BFC Siófok edzéseit, hanem Dragan Vukmir lehet az új vezetőedző.

A klub kedden, a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a szerb szakember veszi át a Siófok irányítását. Vukmir nyár végén egyébként még a DVTK-t irányította.

„Dragan Vukmir személyében új vezetőt köszönthetünk klubunknál: a tapasztalt szakember a szakmai igazgatói pozíciót fogja betölteni a BFC Siófoknál! Dragan Vukmir 23 éves koráig Szerbiában futballozott, majd 2002-ben igazolt Magyarországra, a Ferencvároshoz. A zöld-fehérek mellett játszott többek között Debrecenben és a Budapest Honvédnál. Az MTK-nál töltötte a leghosszabb időt, 2010 és 2017 között 144 mérkőzésen szerepelt a kék-fehér együttesben.

A Ferencvárossal egy alkalommal bajnoki címet nyert, két Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett és bemutatkozott az UEFA-kupában. A DVSC színeiben kétszer volt magyar bajnok, valamint egyszer Magyar Kupa-győztes, a Honvéddal egyszer szintén Magyar Kupát nyert, míg az MTK-val a másodosztályban lett aranyérmes. Edzői karrierje Bicskén indult el, ahol a csapatot a megyei első osztályból az NB III-ba vezényelte” – olvasható a BFC Siófok Facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik