Ismét bevehetetlen marad az FTC kapuja?

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 07:54
Fotó: Árvai Károly
Az NB I hétvégi rangadóján aratott győzelmével nagy lépést tett a Ferencváros a bajnoki címvédés felé, a Diósgyőr elleni mérkőzést követően pedig akár 11 pontos előnyben is lehetnek a IX. kerületiek az üldöző Paks előtt, hat fordulóval a bajnokság zárását megelőzően. Az FTC eredményessége a védekezés hatékonyságán is múlik – az ezekhez kapcsolódó fogadási lehetőségek közül szemezgettünk a Tippmixpro kínálatából! (X)

Szerdán pótolja a Diósgyőr elleni, elhalasztott mérkőzését a Ferencváros az NB I-ben, a zöld-fehérek pedig remek formában várják ezt a találkozót: az idei évben a bajnokságban egyedül a Puskás Akadémia elleni mérkőzésüket nem tudták megnyerni. De ami ennél is szembetűnőbb, hogy mennyire hatékony lett az FTC védekezése a 2024-es évben. A címvédő kilenc bajnokin van túl idén, ezek egyikén sem kapott egynél több gólt, sőt, a kilencből öt olyan mérkőzés is volt, amelyen érintetlen maradt a kapuja.

FTC–Diósgyőr – FTC kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést 

SZAVAZÁS

FTC–Diósgyőr – FTC kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Ráadásul az említett öt mérkőzés mindegyike az előző hat körben lejátszott bajnokik közül került ki, ebben az időszakban egyedül a Puskás Akadémia tudta bevenni az FTC kapuját a bajnokságban. Az összes tétmérkőzést vizsgálva is hasonlóan jó a helyzet a zöld-fehérek szempontjából, a nemzetközi porondon és a Magyar Kupában sem kaptak egynél több gólt 2024-ben. Ebben benne van az egy héttel ezelőtti, Diósgyőr elleni kupameccsük is, amelyet 2-0-val húzott be a Ferencváros.

FTC–Diósgyőr – Diósgyőr gólszám 0,5  

SZAVAZÁS

FTC–Diósgyőr – Diósgyőr gólszám 0,5

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A teljes bajnoki szezont áttekintve 11-szer maradt érintetlen az FTC hálója – ebbe viszont nem tartozik bele a Diósgyőr elleni idegenbeli ligameccsük, amelyet 2-1-re nyertek meg a zöld-fehérek tavaly októberben. A miskolciak találatát akkor Pozeg Vancas szerezte, aki az egyik legeredményesebb játékos diósgyőri oldalon hat találattal, rajta kívül Bright Edomwonyi és Szabó Levente ért el ennyi gólt – utóbbi négyet a Fehérvár színeiben szerzett.

FTC–Diósgyőr – Melyik diósgyőri játékos szerez gólt? 

SZAVAZÁS

FTC–Diósgyőr – Melyik diósgyőri játékos szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A 21. fordulóból elhalasztott mérkőzés után akár 11 pontra is nőhet a zöld-fehérek előnye a Pakssal szemben, ami szinte bebiztosítaná az FTC hatodik bajnoki elsőségét zsinórban. Érdemes böngészni a további kínálatot is – az FTC–Diósgyőr találkozó mellett az NB I további mérkőzéseire is csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet fogadni Magyarországon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik