Fogadj a gólokra a megújult Tippmixprón!

Vágólapra másolva!
2024.03.12. 09:18
Fotó: Árvai Károly
A labdarúgó NB I 25. fordulója következik az előttünk álló hétvégén, a találkozók végkimenetele mellett pedig az is érdekes kérdés lehet fogadási szempontból, hogy melyik mérkőzésen lesz a legtöbb gól, illetve az, hogy egyáltalán születik-e gól az adott bajnokin. 24 kört követően mindössze négy csapat maradt az NB I-ben, amelynek minden eddigi ligameccsén láthattak legalább egy gólt a nézők… (x)

 

Újpest, Zalaegerszeg, Fehérvár, Kecskemét − hogy mi a közös ebben a négy csapatban? Ezeknek az együtteseknek minden eddigi bajnoki meccsén született legalább egy gól. A 25. fordulóban ebből a négy csapatból kettő egymás ellen játszik, ugyanis Kecskemét – Fehérvár találkozót rendeznek szombaton. A gól tehát garantált? Augusztusi találkozójukat 1-0-ra a Kecskemét nyerte, míg Fehérváron összesen hat találatot láthattak a szurkolók, november végén 3-3-ra végeztek. Ha legalább két gól születne a meccsen, az 1,23-as szorzóval fogadható a Tippmixprón, ha pedig ezúttal is mindkét csapat betalálna, az 1,61-es nyereményszorzót is érhetne.

KECSKEMÉTI TE–FEHÉRVÁR FC

SZAVAZÁS

Kecskemét–Fehérvár – Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A forduló nyitómeccsén az Újpest a Mezőkövesdet fogadja, ami a kiesés ellen folytatott küzdelemben mindkét csapat számára döntő jelentőségű lehet. Amennyiben a lilák győznének, úgy Mészöly Géza csapata már 14 pontos előnyben lenne aktuális riválisával szemben. Az Újpest eddigi 24 ligameccsén 17 alkalommal legalább 3 gól esett, ami a legjobb mutató ebben a tekintetben a bajnokságban. A Mezőkövesdnél a 24 találkozó felén, azaz 12 alkalommal volt legalább 3 találat. Augusztusban 1-1-re végeztek, míg novemberben 4-0-ra nyert a Mezőkövesd.

ÚJPEST FC–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

SZAVAZÁS

Újpest–Mezőkövesd – Gólszám 2,5

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az utolsó csapat, amelynek eddig minden meccsén született gól az NB I-ben, az a ZTE. A zalaegerszegiek ezúttal a DVSC otthonába látogatnak, egy 2-2-es MTK elleni iksz után. A Loki pályáján ebben a szezonban szintén mindig láthattak gólt a nézők, a 12 hazai meccsen összesen 33 gól esett, ami közel 3-as átlagot jelent. A két csapat legutóbbi összecsapásán 2-1-re nyert a Debrecen idegenben, így akkor is betalált mindkét csapat, és három gólt is láthattak a nézők. Érdekesség azonban, hogy 2020-ig visszatekintve 5 debreceni találkozójukon csupán egyszer talált be mindkét fél.

DVSC–ZTE FC

SZAVAZÁS

DVSC–ZTE – Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A gólok szempontjából is érdekes meccs lehet a vasárnap délutáni FTC – Puskás Akadémia. Ki gondolná, hogy a címvédő Ferencváros hazai meccsein volt a legkevesebb alkalommal legalább két gól, 11 otthoni találkozóján 7-szer, míg legalább három találat 11-ből 6-szor, legalább négy gól pedig 11-ből 3-szor. A két csapat ráadásul jól ismerheti egymást ebben a szezonban, ugyanis háromszor is találkoztak, augusztusban a bajnokságban a Groupama Arénában 2-1-re a Puskás nyert, november elején a kupában 2-2-es rendes játékidőt követően a hosszabbításban végül 4-3-ra győzött a Fradi, legutóbb pedig 1-1-re végeztek Felcsúton.

FERENCVÁROSI TC–PUSKÁS AKADÉMIA

SZAVAZÁS

FTC–Puskás Akadémia – Gólszám 2,5

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A megújult Tippmixprón a korábbinál nagyságrendekkel több fogadási lehetőség elérhető a gólokra vonatkoztatva is, ráadásul több ehhez köthető opció a Fogadáskészítő funkcióval is megtippelhető. Így a Diósgyőr–Paks, valamint az MTK–Kisvárda találkozó kapcsán is érdemes keresni ezeket a lehetőségeket. Keresd a magyar focimeccseket a Tippmixpro honlapján! 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik