Nagy nap Újpesten: ma délután, Duchatelet jelenlétében írják alá a hivatalos dokumentumokat – NS-infó

CSELŐTEI MÁRKCSELŐTEI MÁRK
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 12:17
Roderick Duchatelet ma aláírta az Újpest eladásáról szóló dokumentumokat (Fotó: Nemzeti Sport)
A Nemzeti Sport korábban már beszámolt róla, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet megegyezett a klub eladásáról, és a héten alá is írhatják a szerződéseket. Nos, ez a nap már kedden elérkezik, délután ugyanis a felek aláírják a szükséges papírokat a belga üzletember és az új tulajdonos részéről kijelölt személy jelenlétében.

Lapunk legfrissebb információja szerint kedd délután fél négytől aláírják az Újpest FC eladásáról szóló hivatalos dokumentumokat a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozón ott lesz a klub jelenlegi tulajdonosa, Roderick Duchatelet és az új tulajdonosi körből egy, a Mol részéről kijelölt személy. Az átadás-átvétel három hónap múlva megy végbe, akkor lesz hivatalos, hogy új tulajdonosa lett az Újpest FC-nek.

Ami a szakmai stábot illeti, úgy tudjuk, Nebojsa Vignjevics vezetőedző a mai napon (kedden) még ott lesz a kispadon a Debreceni VSC elleni bajnokin, de arra kevés esély mutatkozik, hogy a hétvégén is ő irányítsa a csapatot. 

Úgy tudjuk, Duchatelet érdekelt lesz abban, hogy a klub az élvonalban maradjon, ugyanis csak ebben az esetben kapja meg a most kialkudott vételárat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik