A szlovén futball nagy reménysége a Fehérvárban folytatja – hivatalos

BALÁZS DÁVIDBALÁZS DÁVID
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 10:25
Nejc Gradisar az NB I-ben folytatja (Fotó: fehervarfc.hu)
Beigazolódtak a Nemzeti Sport értesülései, ugyanis bejelentette Nejc Gradisar szerződtetését a labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC. A 21 éves szlovén csatár az NK Rogaskától érkezett.

„A Vidi mellett szólt, hogy itt minden feltétel adva van ahhoz, hogy még jobb játékossá váljak, valamint itt erősebb bajnokságban játszhatok, mint a szlovén első osztály idézte a klub honlapja Nejc Gradisart.Láttam a Vidi néhány mérkőzését, erős, képzett együttes, tudom, hogy a csapat rendre az első háromban végzett az elmúlt években. A célom, hogy ezt megismételjük és a jövőben az európai porondon is megmutathassuk magunkat. Erős vagyok fejjátékban, jó a sebességem és támadom az üres területeket – ezeket említeném erősségemként. A személyes célom, hogy minél több mérkőzésen játsszak és minél több gólt szerezzek. Remélem, hogy minél előbb be tudok illeszkedni a csapatba, izgatottan várom a találkozást a csapattársaimmal.”

Korábban azt írtuk, hogy az egyszeres szlovén válogatott és a bemutatkozása alkalmával az amerikaiak ellen rögtön gólt is szerző csatárért 400 ezer euró környéki átigazolási díjat fizet a magyar kérő, de a teljes összeg a bónuszokkal együtt felkúszhat 600 ezerig.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Kovács Patrik (Vasas FC), Sigér Dávid (Ferencváros, szabadon igazolhatóként), Simut Mario Lucas (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Nicolás Stefanelli (argentin-olasz, Inter Miami – Egyesült Államok), Veszelinov Dániel (DAC 1904 – Szlovákia), Nejc Gradisar (szlovén, NK Rogaska – Szlovénia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: George Dobson (angol, Charlton Athletic – Anglia)
Távozók: Deybi Flores (Deybi Aldair Flores Flores, hondurasi, Toronto FC – Kanada), Kenan Kodro (bosnyák-spanyol, Ferencváros), Kovács Dániel (Volosz – Görögország, szabadon igazolhatóként) 
Kölcsönbe távozók: Franck Bambock (francia-kameruni, Panetolikosz – Görögország)
Kölcsönből visszatér klubjához:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik