Újpest: Vignjevics szerint négy-öt minőségi igazolásra lenne szükség

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 21:23
null
Nebojsa Vignjevics erősítene keretén (Fotó: ujpestfc.hu)
Nebojsa Vignjevics, az NB I-ben szereplő Újpest FC vezetőedzője hétfőn évindító interjút adott a klub hivatalos honlapjának. A szakember itt egyebek mellett kiemelte: csapatának négy-öt valóban minőségi igazolásra lenne szüksége.

Az újpestiek trénere szerint a távozókat tekintve már rendelkezésére áll számára egy lista, ám ami az érkezőket illeti, ott szavai szerint minden poszton ráférne csapatára az erősítés.

„A védelemben mindenképpen szükséges az erősítés, mert nagyon sok gólt kaptunk, de nemcsak oda, hanem a középpályán és a támadók között is szeretnék olyan új játékost, aki minőséget hoz a csapatba. Pontos számot még nem tudok mondani, de már megvan a listánk, hogy kik azok, akik távozhatnak, ha mindenki számára megfelelő ajánlat érkezik, bár ez nem lesz egyszerű. Az érkezők oldalán négy-öt valóban minőségi játékosra lenne szükségünk” – idézte a klub honlapja a szerb szakembert.

Az Újpestre négy felkészülési mérkőzés is vár a téli törökországi edzőtáborban, Vignjevics úgy fogalmazott, ezeket a meccseket a csapat arra szeretné felhasználni, hogy újból olyan formába kerüljön, mint az idény legelején.

Matija Ljujics hiányának fontosságáról külön is szót ejtett Vignjevics, aki bízik benne, hogy sérülése után hamarosan ismét számításba veheti kulcsjátékosát.

„Már januárban elkezdheti velünk a felkészülést, a rehabilitációja remekül haladt, kőkeményen elvégezte a kiszabott munkát, és higgyék el, a legfájdalmasabb részeket is szó nélkül csinálta, nem hivatkozott mentális fáradtságra. Azért, hogy egészségesen és minél előbb újra a pályán legyen. Példamutató módon járt el a rehabilitáció alatt, mindent ennek rendelt alá, megérdemli, hogy minél előbb felvehesse mérkőzésen a mezt” – fogalmazott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik