DVSC: Kocsis Dominik 350 ezer euróért érkezhet a Honvédtól

CS. A.CS. A.
Vágólapra másolva!
2024.01.29. 15:22
Kocsis Dominik távozik a Honvédtól (Fotó: Koncz Márton, archív)
Híreink szerint körülbelül 350 ezer euróért, vagyis nagyjából 135 millió forintért vált csapatot és osztályt Kocsis Dominik, a kispesti szélső, aki az NB I-es DVSC-ben folytathatja pályafutását.  


 

SZÉLSŐ KERÜLHET A DEBRECENI VSC-HEZ, a hírek szerint a Loki ugyanis megvásárolja Kocsis Dominik játékjogát az NB II-es Bp. Honvédtól. A 21 éves, villámgyors labdarúgó meghatározó láncszem a kispesti együttesben, az ősszel 17 bajnokin lépett pályára, egy gólt szerzett és két gólpasszt adott. 

A vasárnapi, BVSC elleni felkészülési mérkőzésen (6–0) már nem lépett pályára, de nem sérülés miatt, hanem akkor már tudni lehetett az élvonalbeli lehetőségről. A Loki érdeklődéséről hónapok óta hallani, de úgy tűnik, csak a napokban történik meg a klubváltás. Információnk szerint a debreceni klub körülbelül 350 ezer eurót (mintegy 135 millió forintot) fizet a kispesti klubnak, amelynek minden forintra égető szüksége van, hiszen Lazar Csirkovics feljelentette a Honvédot a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA), amely a szerb légiósnak adott igazat, így amíg a kispestiek nem törlesztik a tartozásukat, ki vannak zárva az átigazolási időszakból.

Természetesen mindkét klubot megkerestük az értesüléssel kapcsolatban, de azt a választ kaptuk, hogy pletykára nem reagálnak, hivatalos bejelentést a saját médiafelületeiken tesznek közzé.     

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők: Jorgo Pëllumbi (albán, NK Varazdin – Horvátország), Szuhodovszki Soma (Kecskeméti TE), Thor Úlfarsson (izlandi, Houston Dynamo – Egyesült Államok)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Rácz Balázs (Kozármisleny)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Batai Tamás
Kiszemeltek: Kocsis Dominik (Debrecen)
Távozók: Marko Milosevics (szerb, Borac Banja Luka – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolhatóként), Peter Olawale (nigériai)
Kölcsönbe távozók: Andrija Majdevac (szerb, Napredak – Szerbia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:  


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik