Sportrádió: Csak a három pont megszerzése jár a fejünkben – Hajnal

Vágólapra másolva!
2023.11.29. 11:01
null
Hajnal Tamás szerint mindenképpen győzni kell a Csukaricski ellen
Nyilatkozott a Sportrádió Hazafutás című műsorában Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója. Röviden kitért a Puskás Akadémia elleni döntetlenre, majd megfogalmazta reményeit a csütörtöki, Csukaricski elleni Ekl-meccsel kapcsolatban.    

 

„A Puskás nagyon erős ellenfél volt, mindig kemény csatát vívunk. A mérkőzést jól kezdtük, kontrolláltuk, vezetést szereztünk. Sajnos utána nem volt meg bennünk az a gyilkos ösztön, hogy lezárjuk a meccset, vagy még egy gólt szerezzünk. Kemény, de jó összecsapás volt, ezért jó felkészülésnek is tartom a Csukaricski elleni találkozóra.”

„Az első meccs óta hosszú idő eltelt, a labdarúgásban ez nagyon sok idő. Vannak nálunk is, náluk is hiányzók, de mindenképpen győzni szeretnénk, hogy megszerezzük a három pontot, és ezzel az utolsó pillanatig versenyben legyünk a továbbjutásért.”

„Idegenben játszunk, más környezetben, más összeállításban, ám nekünk minden ilyen tényezőt ki kell zárnunk. Nemzetközi meccsen idegenben nyerni sohasem egyszerű feladat, ezért nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk egyéni és csapatszinten egyaránt.”

„Nagyon profinak, céltudatosnak, eredményorientáltnak kell lennünk. Nem a szép játékról beszélünk, hanem az eredményről, hiszen az a célunk, hogy elhozzuk a három pontot. Az egész ősz erőltetett menet, sok kulcsjátékosunk 25-26 mérkőzés körül jár, ilyenkor már nem tudnak a legfrissebbek lenni, de szerintem ez sem okozhat gondot mentálisan, tehát készen állunk a feladatra.”

„Csak a három pont megszerzése jár a fejünkben, azzal a mentalitással kell játszanunk, hogy nyerjünk. Nem pontozásra vagy szépségre megy a dolog, hanem az eredmény a lényeg. Ha a végén miénk a három pont, akkor leszünk boldogok.”

A MŰSORT IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik