FTC: Laidouni visszatért, megkapta bajnoki aranyérmét

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 13:09
null
Aissa Laidouni átvette Orosz Páltól az NB I megnyeréséért járó aranyérmet (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/egy-regi-ismeros-a-nepligetben" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencvárosi TC népligeti sportközpontjában járt a klub korábbi középpályása, a télen a német élvonalbeli Union Berlinhez szerződő Aissa Laidouni, aki Orosz Páltól, a zöld-fehérek vezérigazgatójától megkapta a labdarúgó NB I előző kiírásának megnyeréséért járó aranyérmet.

 

A klub közlése szerint Laidouni meglátogatta az FTC edzését, ahol a társak óriási lelkesedéssel fogadták.

„Hogyan is felejthetném el a Fradit? – mondta a fradi.hu-nak Laidouni. – Természetesen minden meccsét, minden mozzanatát követem a csapatnak, és bár a Bajnokok Ligája-selejtező sajnos nem sikerült jól, örülök, hogy azóta visszatért a helyes útra a gárda. Nagyon szorítok nekik, hogy ismét sikerüljön a főtáblára jutni, ezúttal az ugyancsak rangos Konferencia-ligában. Abban a sorozatban talán még tovább menetelhet a csapat, én nagyon fogok drukkolni nekik” – tette hozzá a tunéziai válogatott középpályás, aki elárulta, több korábbi csapattársával is napi szinten tartja a kapcsolatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik