FTC: a szerb sajtóban ismét Sztankovics érkezése a téma

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.08.14. 07:39
null
A <a href="https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudbal-ostalo/vruce-je-vruce-dejan-stankovic-na-klupi-ferencvarosa/?fbclid=IwAR0HTkuEcLzy30JOHd12bHtKRijyIOASPyuLycmghdgwcs07rvFS1J46pj4" target="_blank">sportklub.n1info.rs </a>híre szerint jó eséllyel Dejan Sztankovics lesz a Ferencváros vezetőedzője
Mióta a Ferencváros labdarúgócsapata menesztette Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt, a szerb sajtó már nem először ír arról, hogy a magyar bajnok a legutóbb az olasz Sampdoriát irányító, szerb Dejan Sztankoviccsal tárgyal.

 

 

Vasárnap, a Ferencváros–Puskás Akadémia (1–2) mérkőzés alatt futótűzként terjedt el a hír a szerb sajtóban, hogy az előző idényben a Serie A-ból a Sampdoriával kieső, jelenleg klub nélküli Dejan Sztankoviccsal előrehaladott egyeztetéseket folytat az FTC és akár már a napokban bejelenthetik a 44 éves edző érkezését.

A különböző források a Sportklub hírére hivatkoznak. A szerb oldal azt írja, a Csercseszov helyére ideiglenesen kinevezett Máté Csabát hamarosan a korábbi 103-szoros válogatott, edzőként a Crvena zvezdával háromszoros bajnok, kétszeres kupagyőztes Dejan Sztankovics válthatja, ha az FTC és a szerb edző pontosítja a héten a megállapodás pénzügyi részleteit. A magyar klubnál ugyanis szeretnék szerb szakemberre bízni a csapat irányítását.

Kerestük a megjelentekkel kapcsolatban a Ferencvárost, de a klub sajtóhíreket nem kommentál.

Ugyanakkor úgy értesültünk, a sportklub.n1info.rs cikkével ellentétben az FTC-nél nem született olyan döntés, hogy szeretnék a szerb edzőre bízni a csapat irányítását és az sem fedi a valóságot, hogy Sztankoviccsal annyira előrehaladott egyeztetések folynának, hogy a következő napokban bejelentenék a szerződtetését.

A Ferencvárosnál jó eséllyel az Európa-konferencialiga-selejtezők után születhet arról végleges döntés, hogy az őszi szezonban ki irányítja a csapatot, marad-e vezetőedző Máté Csaba, akivel vasárnap elszenvedte első bajnoki vereségét az együttes, előtte azonban négy tétmeccsen is győzni tudott. Az FTC a múlt heti, 6–1-es siker után csütörtökön fogadja a máltai Hamrunt az Ekl-selejtező 3. fordulójának visszavágóján.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik