DVSC: két fiatallal egészült ki a csapat profi kerete

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 11:23
Két fiatallal, Kócs-Washburn Erik Endrével és Erneszt Romancsukkal is profi szerződést kötött a DVSC – derült ki az NB I-es debreceni labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

A 2003-ban született támadó, Kócs-Washburn Erik Endre magyar-egyesült államokbeli kettős állampolgár, januárban igazolta nevelőegyesületétől, a Chicago Fire-tól a Loki. Az amerikaiaknál a második csapatban játszott, és tavasszal a DVSC is az NB III-ban szerepeltette, hét gól és nyolc gólpassz került a neve mellé.Kócs-Washburn Erik Endre magyar-egyesült államokbeli kettős állampolgár, januárban igazolta nevelőegyesületétől, a Chicago Fire-tól a Loki. Az amerikaiaknál a második csapatban játszott, és tavasszal a DVSC is az NB III-ban szerepeltette, hét gól és nyolc gólpassz került a neve mellé.

Az ukrán nemzetiségű ballábas belső védő, a szintén 2003-ban született Erneszt Romancsuk – aki a szintén a debrecenieknél játszó Olekszandr Romancsuk öccse – a Dinamo Kijev utánpótlásában nevelkedett, az U19-es korosztályos együttesig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik