NB I: öt gólt szerezve nyerte meg első nyári felkészülési mérkőzését a Mezőkövesd

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2023.06.23. 18:29
null
Kojnok Zsolt jól érezte magát a pályán a Karcag ellen (Fotó: Facebook/Mezőkövesd Zsóry)
A Ferencváros után másodikként a Mezőkövesd is pályára lépett az élvonalbeli csapatok közül, és 5–0-ra győzött az előző idényben az NB III Keleti csoportjában hetedik helyen végző Karcagi SE ellen.

 

Kuttor Attila vezetőedző David Babunszki és Younn Zahary játékára azért nem számíthatott, mert válogatottbeli kötelezettség miatt mind a ketten a jövő héten térnek vissza, Cseri Tamás sérülése után lábadozik, Ugrai Roland és a diósgyőri kölcsönből visszatérő Cseke Benjámin később kapcsolódott be a munkába. Dino Besirovic Svédországban, az AIK Stockholm együttesénél folytatja pályafutását. Lehetőséget kapott ugyanakkor Kojnok Zsolt (gólt is szerzett), aki a Fehérvár FC játékosa volt több mint egy évtizeden keresztül, ott lett NB I-es futballista, ám szerződése lejárta után a váltás mellett döntött.

„Szerdán edzettem először Mezőkövesden, pénteken pedig meccset játszottam. Jól éreztem magam a pályán, noha ebben az időszakban a kemény edzések mellett sohasem könnyű futballozni – árulta el Kojnok Zsolt. – A Fehérvárnál nevelkedtem, tizenegy évet voltam a klub futballistája, nyilván más a kötődésem, mint annak, akit leigazolnak, aztán egy-két év múlva továbbáll. Olyan lehetőségre vártam, amilyet a Mezőkövesd kínált, a célom, hogy minél többet fejlődjek, sokat legyek pályán és segítsek a csapatnak.”

MEZŐKÖVESD ZSÓRY–KARCAGI SE (III.) 5–0 (2–0)
Mezőkövesd, zárt kapuk mögött
MEZŐKÖVESD, 1. félidő:
Piscitelli – Kállai K., Lukic, Pillár, Filip – Lehoczky, Brtan, Vajda S. – Molnár G., Drazsics, Prudnyikov. 2. félidő: Tordai – Kojnok, Márkus, Beriasvili, Kotula – Nagy G. (Tóth G.), Karnyicki, Hudák – Babati (Juhász L.), Gíber, Rédling
Gólszerző: Prudnyikov (2), Gíber, Rédling (11-esből), Kojnok

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik