Paks: Waltner ment, Böde jött – a csatár újra az NB I-es keretben

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.15. 11:14
null
Böde Dániel újra a Paks első csapatával készülhet
A Nemzeti Sport Online-on már hétfőn, a Waltner Róbert menesztéséről szóló hírünkben jeleztük, hogy a szakember távozásával az ősszel az NB III-as kerethez kerülő Böde Dániel visszatérhet az első csapathoz – ezt szerdán a tolnai klub is megerősítette honlapján.

 

„A hét eleje az edzőváltásról szólt klubunk háza táján, és mint nemrég jeleztük, február 14-től újra Bognár György irányítja NB I-es csapatunkat. Klubvezetésünk és régi új vezetőedzőnk közös döntése révén pedig Böde Dániel ismét az első osztályú gárdánkhoz tartozik” – írja a paksifc.hu.

A 36 éves csatár az előző idényben még 32 meccsen szerepelt az élvonalban a Paksi FC-ben Bognár Györgynél, három gólt is szerzett. Ebben az idényben, Waltner Róbertnél azonban az NB I-ben csak kétszer állt be csereként, majd kérte a szerződése felbontását. Ezután a vezetőség csapatmenedzsernek nevezte ki, mellette Böde a paksiak NB III-as csapatához került – a harmadosztályban hét mérkőzésen öt gólt szerzett.

Azok után azonban, hogy a menesztett Waltner helyett keddtől újra Bognár György irányítja a Paksi FC-t, Böde Dániel is visszakerülhetett az első csapat keretébe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik