Újpest: ismét szerb tréner érkezhet – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.06. 11:46
null
Milos Milojevics legutóbb a svéd Hammarbyt irányította (Fotó: hammarbyfotboll.se)
A mondo.rs szerb portál szerint a legutóbb a svéd Hammarbyt irányító, 39 éves Milos Milojevics lehet az Újpest FC új vezetőedzője – a szakember lehetséges érkezéséről a napokban a Nemzeti Sport is beszámolt.

 

Mint ismeretes, az NB I-ben 10. helyen telelő Újpest FC december végén köszönt el addigi vezetőedzőjétől, a német Michael Oenningtől, aki helyett ideiglenesen Víg Péter pályaedző vette át a csapat irányítását, de a háttérben már folynak az egyeztetések arról, ki irányíthatja az együttest a tavaszi szezonban.

A mondo.rs a Nemzeti Sporthoz hasonlóan úgy értesült, hogy az egyik esélyes a 39 éves szerb Milos Milojevics, aki az előző fél évben a Hammarby vezetőedzője volt, mellyel 28 meccsen 54 pontot szerzett és az 5. helyen zárt a svéd élvonalban, de a télen távozott a klubtól. Azt megelőzően pedig Dejan Sztankovics segítője volt a Crvena zvezdánál. A szerb portál szerint már küszöbön a megegyezés Milojevics és az Újpest között, ám az Újpest FC sajtóhíreket nem kommentál, így a hivatalos megerősítésre várni kell. Már csak azért is, mert kérdéses, hogy az esetleges tulajdonosváltás, befolyásolhatja-e az új vezetőedző kinevezését.

Milojevics két éven belül a harmadik szerb szakvezető lehetne Újpesten Nebojsa Vignjevics és Predrag Rogan után.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik