NB I: a meccs félidejében kérték meg a Vidi-szurkoló kezét – kép

Vágólapra másolva!
2016.11.07. 18:33
null
Gyenizs Dávid a Videoton–Gyirmót mérkőzés szünetében kérte meg barátnője, Varga Dóra kezét (Fotók: <a href="http://www.vidi.hu/2016/11/06/varga-doranak-nem-csak-a-4-0-miatt-marad-emlekezetes-a-gyirmot-elleni-bajnoki.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
Varga Dóra számára örökké emlékezetes marad a labdarúgó NB I 15. fordulójában rendezett Videoton–Gyirmót mérkőzés – de nem a 4–0-s végeredmény miatt. A székesfehérvári szurkolóhölgy kezét a meccs szünetében, a pályán kérte meg barátja, Gyenizs Dávid.

 

A találkozó szünetében Varga Dóra arra készült, hogy elvégezze a második félidő kezdőrúgását, amit barátjától, Gyenizs Dávidtól kapott ajándékba. A csapatokkal együtt ő is kivonult a pályára, lendített, passzolt, majd elindult volna az oldalvonal felé, ha nem azt látja, hogy szerelme, Dávid egy rózsával a kezében éppen felé tart. A hangszórókból ekkor már a New Level Empire „Szerteszét” című dala szólt, és ő is rájöhetett, a kezdőrúgással még nincs vége a meglepetéseknek.

Dávid letérdelt elé, a kijelzőkön pedig megjelent a kérdés: „Hozzám jössz feleségül?” Dóra természetesen igent mondott, megcsókolta Dávidot, és az ifjú pár hatalmas tapsviharban sétált le a játéktérről. A pálya szélén az újdonsült menyasszonyt megállította a vidi.hu riportere.

 

„Elmondani nem tudom, mennyire boldog vagyok. Kicsi korom óta járok a Vidi meccseire, az, hogy egyszer itt kérik meg a kezem, sohasem jutott volna eszembe. Hatalmas meglepetés volt ez nekem” – mondta Varga Dóra.

Gyenizs Dávid a mérkőzés előtt elmondta, Dóra nagy Videoton-szurkoló, ezért egy kezdőrúgással lepte meg. Mivel kedvesével majdnem napra pontosan három éve alkotnak egy párt, jött az ötlet, mi lenne, ha a kezdőrúgást még egy lánykéréssel is „kiegészítené”. Egyrészt egy ideje érlelődik benne a gondolat, hogy feleségül kérje barátnőjét, másrészt ennél jobb időpontot és helyszínt nem találhat az alkalomra.

A gondolatot aztán tett követte.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik