MTK: hosszabbítottak a 22 éves válogatott védővel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 07:50
Az MTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Poór Patrik szerződését. Az új megállapodás időtartamát az MTK nem közölte.

Az 1993-ban született Poór Patrik Győrben kezdett focizni, majd Agárdon, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián nevelkedett. Profi pályafutását az MTK-ban kezdte, de megfordult Liverpoolban is, tagja volt az U17-es, az U21-es válogatottnak, és 2014. november 18-án, az oroszok elleni meccsen bemutatkozott a felnőttek között is.

A 22 éves védő 2010-ben csatlakozott az MTK-hoz, 58 alkalommal szerepelt kezdőként az NB I-ben, összesen 68-szor játszott az első osztályban, egy gólt szerzett (2014. augusztus 31-én a Ferencvárosnak a Bozsik József Stadionban).

Domonyai László, az MTK Budapest klubigazgatója így vélekedett a klubhonlapnak a szerződés aláírása után: „Poór Patrik saját nevelésű, akadémista játékosunk, aki mára az MTK egyik legértékesebb játékosává vált, így nem véletlen, hogy az A-válogatottban is pályára lépett Dárdai Pál csapatában. Patrik reménybeli jó teljesítménye hozzájárulhat céljaink megvalósításához, az első három hely valamelyikének eléréséhez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik