NB I: Végig jobb volt az MTK, megérdemelten nyert – Jarni

Vágólapra másolva!
2015.07.18. 20:25
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatát irányító Robert Jarni szerint az MTK teljesen jogosan nyert ellenük az NB I szombati nyitányán, míg László Csaba, a kék-fehérek vezetőedzője az egész csapatával elégedett.

„Jól kezdtünk, de aztán nem tudtuk állandósítani a kezdeti teljesítményünket – olvasható Robert Jarni értékelése az MTK Facebook-oldalán. – Végig jobb volt az MTK, és megérdemelten nyerte meg a találkozót. Lencse természetesen hiányzott a csapatból, de az ő hiánya nem indokolja, hogy szinte nem is lőttünk kapura.” Robert Jarni értékelése az MTK Facebook-oldalán. – Végig jobb volt az MTK, és megérdemelten nyerte meg a találkozót. Lencse természetesen hiányzott a csapatból, de az ő hiánya nem indokolja, hogy szinte nem is lőttünk kapura.”

„Fontos, nehéz és megérdemelt győzelmet arattunk – mondta László Csaba. – Domináltuk a játékot, és sokat küzdöttünk a sikerért. Kanta ma megmutatta, hogy mire képes a középpályán, és Thiam is szenzációsan játszott. Grgic is tökéletesen semlegesítette Tischlert, de az egész csapattal elégedett vagyok. Az út elején járunk, de most a három pont volt a legfontosabb.”

LABDARÚGÓ NB I
1. FORDULÓ
MTK–Puskás Akadémia 1–0
(Torghelle 28.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik