NB I: Tuboly Frigyes oldja meg a licencgondokat a Vasasnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 21:53
A Nemzeti Sport Online információi szerint a pro licenccel rendelkező Tuboly Frigyes lesz a labdarúgó NB I-be frissen feljutó Vasas szakmai igazgatója.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Vasas szerződést hosszabbított a csapatot az élvonalba feljuttató vezetőedzővel, Szanyó Károllyal, akinek azonban nincs pro licence, és mivel az első osztályban követelmény a diploma megléte, így a tréner mellé egy pro licences szakembert kellett szerződtetni.Amint arról korábban beszámoltunk, a Vasas szerződést hosszabbított a csapatot az élvonalba feljuttató vezetőedzővel, Szanyó Károllyal, akinek azonban nincs pro licence, és mivel az első osztályban követelmény a diploma megléte, így a tréner mellé egy pro licences szakembert kellett szerződtetni.

Tuboly Frigyes a Vasas közvetlen utánpótlását biztosító Kubala Akadémia szakmai igazgatójaként dolgozott korábban, így „házon belülről" érkezik a felnőtt csapathoz.

A Vasas 66 megszerzett ponttal megnyerte a 2014–15-ös másodosztályú bajnokságot, és három idény után visszajutott az élvonalba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik