DVTK: továbbra is képben a Slovan tehetsége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 14:19
Bár a Diósgyőrnél legutóbb úgy nyilatkoztak, hogy Kovács Gábor szerződtetésével véget ért a klubnál az átigazolási időszak, a Nemzeti Sport Online információja szerint még szeretnének egy védőt hozni, így továbbra is képben van a Slovan magyar származású védője, a szlovák U21-es válogatott Hudák Dávid. 

Januárban adtunk róla hírt, hogy Hudák több magyar klub érdeklődését is felkeltette, később a DVTK-nál Árki Gábor sportigazgató elismerte, valóban kiszemelték a játékost. A diósgyőriek kerete Koman Vladimir és Kovács Gábor megszerzésével elvileg végleges, de úgy tudjuk, még van esély Hudák igazolására. A tehetséges védő sorsa hamarosan eldől. A DVTK ma utazott el a törökországi edzőtáborba.Januárban adtunk róla hírt, hogy Hudák több magyar klub érdeklődését is felkeltette, később a DVTK-nál Árki Gábor sportigazgató elismerte, valóban kiszemelték a játékost. A diósgyőriek kerete Koman Vladimir és Kovács Gábor megszerzésével elvileg végleges, de úgy tudjuk, még van esély Hudák igazolására. A tehetséges védő sorsa hamarosan eldől. A DVTK ma utazott el a törökországi edzőtáborba.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Koman Vladimir (szabadon igazolható volt, legutóbb FK Krasznodar, onnan kölcsönben FK Ural – Oroszország), Kovács Gábor (Paks), Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hudák Dávid (Slovan – Szlovákia)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Bori Gábor (Vasas), Csirszki Martin (Szolnok), Szabó Balázs (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik