Vidi: Nikolics a Crvena zvezda célkeresztjében - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.07. 14:45
Szerb sajtóértesülések szerint Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatára iránt a Crvena zvezda érdeklődik, és a szerbek már meg is nézték bajnokin a támadót.

Nikolics Nemanja nagyszerű formában van, 13 találatával vezeti az NB I góllövőlistáját, ebben az idényben a legutóbbi fordulót leszámítva mindegyik bajnokin eredményes volt, amelyen pályára lépett.

Nem csoda, hogy külföldön is felfigyeltek a magyar válogatott csatárra, amint azt korábban megírtuk a görög sajtóhírek szerint az AEK Athén érdeklődik iránta, és a hétvégén személyesen nézik meg a futballistát a Kecskemét elleni bajnokin.

A Crvena zvezda egy lépéssel a görög együttes előtt jár, a Mozzart Sport információi szerint Szlavisa Kokeza, a Crvena zvezda alelnöke az elmúlt hetekben Magyarországon járt, hogy megtekintse Nikolics játékát.

Információink szerint a támadó szerződése 2015 nyarán lejár a Videotonnál – ahogy a fehérváriak számos másik kulcsjátékosának is –, és bár már voltak egyeztetések a felek között, egyelőre nem tudtak megállapodni a folytatásról.

Ennek fényében – a FIFA szabályai szerint – januártól bármely klub szabadon tárgyalhat a válogatott csatárral, akit jövő nyáron ingyen igazolhatnak át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik