Haladás: Tudom, a vereség nem csak engem bántott - Szentes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.31. 08:08
Szentes Lázár, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője szerint egy döntetlen is jó lenne a Nyíregyháza ellen, de a legfontosabb, hogy nem szabad kikapni.

„Ezen a héten nemcsak azzal foglalkoztunk, hogy milyen a Nyíregyháza, magunkkal is törődnünk kellett. Tegnap is volt egy részletes értékelésünk, ahol megfelelő technikai körülmények között tudtam elemezni a mérkőzést, levonni a tanulságokat. Edzőváltáson esett át a Nyíregyháza is. A csapat értelemszerűen átveszi az új edző mentalitását" – értékelt a találkozó előtt Szentes a haladasfc.nyugat.hu-nak.Szentes a haladasfc.nyugat.hu-nak.

A tabella utolsó előtti helyén álló szombathelyiek az NB I-ben szombat 16 órakor lépnek pályára a Szpari ellen.

„Egy döntetlen is jó lenne, de a legfontosabb, hogy nem szabad kikapni. Tudom, a Győr elleni vereség nemcsak engem bántott, hanem a szurkolókat is. Természetes, hogy ilyenkor kritika fogalmazódik meg, hiszen a szurkolók Haladás-győzelmet vártak, és jó, normális játékot. Ezt sajnos az első félidőben nem láthattak, a másodikban már igen. Mindent meg fogunk azért tenni, hogy ne kapjunk ki. Ezek nemcsak szavak, meg fog jelenni a játékstílusunkban és az összeállításunkban is. Nem lesz olyan, hogy egy csatárral állunk fel, és beássuk magunkat. Nyílt, győzelemre játszó csapatunk lesz" – tette hozzá Szentes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik