Haladás: „Attól félnek, Rocchiék meccseket adnak majd el…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.15. 08:50
null
Caroletti szerint Rocchinak kihívás lenne az NB I (Fotó: Reuters, archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás marketingigazgatója, Massimilano Caroletti szerint sokan aggódnak, hogy Tommaso Rocchiék meccseket adnak majd el, ha aláírnak a szombathelyiekhez.

 

„Ami a Haladást illeti, a vasi csapat játékosokat keresett, így kerültünk kapcsolatba egymással, így került képbe Rocchi és Cribari is. Miután neves labdarúgókról van szó, akik már sokat letettek az asztalra, a Haladás csak úgy tudja fizetni őket, ha egy – magyar, nem pedig máltai – szponzor is besegít. Ebben is segédkezem, a céggel már készült egy írásos szerződéstervezet. A Haladásé és ezé a cégé lenne a két futballista játékjoga. Ez egyáltalán nem ördögtől való ötlet, Olaszországban például ha Antonio Conte lesz a szövetségi kapitány, nemcsak a szövetség, hanem egy támogató is fizeti a bérét. Brazíliában több játékos is bankok tulajdonában van" – mondta a vaol.hu-nak az olasz marketingigazgató, aki a klub beszámolója szerint csak akkor keres pénzt, ha szponzort, esetleg játékost szerez a zöld-fehéreknek.

Mint ismert, Tommaso Rocchi és Emílson Cribari is sikeresen túl van az orvosi vizsgálatokon a zöld-fehéreknél, de még egyikük sem írt alá.

Rocchinak nagy kihívás lenne az NB I-ben szerepelni, odahaza legutóbb a másodosztályban játszott, számára nagyobb dolog az élvonalban szerepelve mondjuk húsz gólt rúgni, és úgy visszavonulni, esetleg továbblépni. Meggyőződésem, Rocchi Cribarival nagy erősítést jelentene a Haladás számára, egy Radó, Rocchi támadósor ütős lenne. Hallottam, sokan attól félnek meccseket adnak majd el, erre csak azt tudom mondani, akik ilyen karriert tudnak a hátuk mögött, nem csúfítják el a róluk kialakult képet" – tette hozzá Massimilano Caroletti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik