Haladás: Rocchiék túl az orvosin, de nem írtak alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.13. 20:16
null
Rocchiék sorsa még a héten eldőlhet (Fotó: <a href="http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/81820_itt_vannak_a_haladas_sztar_kiszemeltjei">nyugat.hu</a>)
A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján közölte, Tommaso Rocchi és Emílson Cribari is sikeresen túl van az orvosi vizsgálatokon a csapatnál, de még egyikük sem írt alá.

„A terheléses orvosi vizsgálat eredménye Rocchinak sikerült jobban, ami nem is csoda, tekintve, hogy Cribari huszonhárom óra utazás után ért kedd este Szombathelyre. Egyébként a brazil fiúé sem rossz, átlagos eredményt hozott” – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a vaol.hu-nak.

Tommaso Rocchi és Emílson Cribari kedd este utazott Bécsből Szombathelyre, és az éjszakát már a vasi megyeszékhelyen töltötte a két labdarúgó.

„Tárgyaltunk a szponzorral is, amely állná a játékosok bérének nagy részét. Biztatóan alakulnak a dolgok, ám egyelőre nem számolhatok be megállapodásról. Jelenleg ott tartunk, hogy elkészítjük a szerződéstervezeteket, amelyet aztán véleményeznek a tulajdonosok , valamint Rocchi és Cribari is. A két játékos egyelőre Szombathelyen marad, nagy valószínűséggel csütörtökön a csapattal edzenek, legalább Artner Tamás vezetőedző is szemügyre veheti őket. Ezt követően vasárnap megnézik a Haladás–Pécs bajnokit, reményeink szerint a héten eldől, hogy leigazoljuk őket vagy sem” – tette hozzá a szombathelyiek ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik