nemzetisport.hu 2014.08.13 20:16 Frissítve: 2015.01.31 03:57

Haladás: Rocchiék túl az orvosin, de nem írtak alá

A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján közölte, Tommaso Rocchi és Emílson Cribari is sikeresen túl van az orvosi vizsgálatokon a csapatnál, de még egyikük sem írt alá.

Rocchiék sorsa még a héten eldőlhet (Fotó: nyugat.hu)

„A terheléses orvosi vizsgálat eredménye Rocchinak sikerült jobban, ami nem is csoda, tekintve, hogy Cribari huszonhárom óra utazás után ért kedd este Szombathelyre. Egyébként a brazil fiúé sem rossz, átlagos eredményt hozott” – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a vaol.hu-nak.

Tommaso Rocchi és Emílson Cribari kedd este utazott Bécsből Szombathelyre, és az éjszakát már a vasi megyeszékhelyen töltötte a két labdarúgó. 

„Tárgyaltunk a szponzorral is, amely állná a játékosok bérének nagy részét. Biztatóan alakulnak a dolgok, ám egyelőre nem számolhatok be megállapodásról. Jelenleg ott tartunk, hogy elkészítjük a szerződéstervezeteket, amelyet aztán véleményeznek a tulajdonosok , valamint Rocchi és Cribari is. A két játékos egyelőre Szombathelyen marad, nagy valószínűséggel csütörtökön a csapattal edzenek, legalább Artner Tamás vezetőedző is szemügyre veheti őket. Ezt követően vasárnap megnézik a Haladás–Pécs bajnokit, reményeink szerint a héten eldől, hogy leigazoljuk őket vagy sem” – tette hozzá a szombathelyiek ügyvezetője.

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”