Újpest: Rajcziék első fokon pert nyertek a klub ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.05. 08:22
A bíróság elsőfokú ítélete szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest jogellenesen bontotta fel két korábbi játékosa, Rajczi Péter és Szabó Bence szerződését – számolt be róla a Blikk.

Az egyoldalú szerződésbontást annak idején a nem megfelelő játéktudással indokolta a lila-fehér klub. A futballisták azonban nem fogadták el a döntést, úgy döntöttek, hogy munkaügyi bírósághoz fordulnak, amely most nekik adott igazat. Azonban az ítélet egyelőre nem jogerős.

„Igazat adtak nekünk, ez jelzésértékű. Nem volt jó érzés, hogy jogtalanul bontották fel a szerződésemet. Az is fájt, hogy azokkal bánnak így, akik letettek már valamit az asztalra – nyilatkozta a Blikknek Rajczi. – Kártérítés megfizetésére kötelezte a bíróság az Újpestet, a konkrét összegről azonban nem szeretnék beszélni. Korábbi klubom képviseletében egyébként senki sem volt ott az ítélethirdetésen. Szerintem a lila-fehér klub biztosan fellebbez majd, ám bízom benne, hogy másodfokon is helybenhagyják a mostani döntést."

Az egyesület hivatalos értesítést még nem kapott az ítéletről, így egyelőre nem kívántak reagálni Rajczi Péterék ügyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik