Honvéd: Navarro hároméves szerződést kötött - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.02.19. 12:28
A Bp. Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést írt alá Ariano Navarróval, a korábban tesztelt panamai származású védővel.

A héten már beszámoltunk róla, hogy a panamai védőre, Ariano Navarróra igényt tart a Honvéd szakmai stábja, és megkezdődtek a tárgyalások a játékos szerződtetéséről. A megállapodás tényét ma jelentette be a kispesti klub.A héten már beszámoltunk róla, hogy a panamai védőre, Ariano Navarróra igényt tart a Honvéd szakmai stábja, és megkezdődtek a tárgyalások a játékos szerződtetéséről. A megállapodás tényét ma jelentette be a kispesti klub.

„Az átlagon felüli gyorsasággal rendelkező ballábas belsővédő 1991. január 11-én született. Navarro a Tauro FC csapatában kezdte pályafutását, a későbbiekben játszott a Chorrillo FC-nél. Pályára lépett a CONCAFAC BL-ben is. Legutóbbi csapata a Chepo FC, ahol játékostársa volt Anibal Godoynak. Mindezek mellett a panamai korosztályos válogatottak oszlopos tagja" – jellemzi az új játékost a Honvéd hivatalos honlapja.

Navarro már interjút is adott a honvedfc.hu-nak, mesélt magáról, családjáról, múltjáról, céljairól.

Bíztam abban, hogy meg fogok felelni a próbajáték során. Jól éreztem magam a csapatnál. Hála Istennek, hogy szerződést ajánlott nekem a Honvéd és meg tudtunk állapodni – mondta Navarro, aki részletesen be is mutatta magát. – Panamából származok. Van egy feleségem, és egy kisgyerekem. Panamában futballoztam eddig, és azért érkeztem a Honvédba, mert szeretnék Európában előbb-útóbb sikereket elérni. Az első lépcsőfokként tekintek a Honvédra, szeretném itt bemutatni a tehetségemet, és elérni azokat a célokat, amiket futball terén tűztem ki magam elé."

„Nagy előnynek tartom, hogy gyors vagyok. A világban, és Magyarországon is azt hallottam, hogy kevés a gyors belsővédő. Többnyire lassú és nagy testalkatú védők vannak. Az én előnyöm, hogy gyors vagyok, és jó a fejjátékom is, ezeket próbálom használni. Nem utolsó sorban ballábas vagyok, amiből szintén kevesebb van, úgy hogy ebből próbálok előnyt kovácsolni” – tette hozzá Navarro, majd a szerződésére is kitért.

Jelen pillanatban három év van aláírva, de én azt gondolom, hogy másfél vagy két év után jó lenne, ha a szurkolók elégedettsége mellett, a klub is nyerjen pénzt azzal, hogy én távoznék egy másik országba, hogy kipróbálhassam magam más európai első osztályú bajnokságban.”

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Emiliano Bonazzoli (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország), Kapacina Valér (Kisvárda SE – kölcsönből vissza), Azmahar Ariano Navarro (panamai, Chepo – Panama, próbajáték)
Távozott/távozhat: Alekszandar Ignjatovics (szerb, ?), Sergiu Moga (román, Viitorul Constanta – Románia), Edixon Perea (kolumbiai – Kolumbia), Souleymane Tandia (szenegáli, Domzale? – Szlovénia), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza, onnan Lecce), Vólent Roland (siófoki kölcsön után Balmazújváros – kölcsönbe)
Kiszemelt:

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik