Paks: Péter tartotta az első edzést; Horváth tárgyal a Győrrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 17:43
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Győri ETO-val tárgyaló Horváth Ferenc és Szamosi Tamás távollétében az eddigi pályaedző, Péter Norbert tartotta a csapatnak az idei első edzést.

A Paks december hetedikén játszotta utolsó őszi bajnoki mérkőzését a PMFC ellen (1–1), tehát hétfőn délután egy hónap pihenőt követően találkoztak a játékosok egymással. Kipihent, és egyben várakozással teli arcokat lehetett látni az öltözőben. A teljes keret képviseltette magát, egyedül Fiola Attila hiányzott, aki igazoltan volt távol, hiszen Telkiben a válogatott összetartásán vesz részt. Jó hír a paksiak számára, hogy Kulcsár Dávid felépült keresztszalag-szakadásából, így teljes erőbedobással kezdheti meg a munkát.

Mivel a vezetőség engedélyével Horváth Ferenc és segítője, Szamosi Tamás a Győri ETO-val folytat tárgyalásokat, az első edzést Péter Norbert pályaedző vezette le. Kedden és szerdán orvosi vizsgálatokon vesznek részt a játékosok, a következő tréning csütörtökön lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik