FTC: Besicért német és holland ajánlat érkezik hamarosan

Vágólapra másolva!
2013.12.28. 13:41
null
Az FTC bosnyák védője a magyarnál erősebb bajnokságba vágyik (Fotó: Havran Zoltán)
A Ferencváros futballistája, Muhamed Besic elmondta, hogy hamarosan holland és német kluboktól érkezik ajánlat érte.

 

„Az a nagy vágyam, hogy egy erősebb bajnokságban szerepeljek, hogy felkeltsem a szövetségi kapitány érdeklődését. Szeretek az utánpótlás-válogatottban szerepelni, de az a vágyam, hogy a felnőttcsapatba kerüljek, s hogy ott lehessek a brazíliai világbajnokságon” – idézi az infolive.ba Besicet.

A bosnyák védő a Berlinben adott interjúban elmondta, hogy több csapat is érdeklődik iránta.

„Ezek az együttesek felvették a kapcsolatot a Ferencvárossal, és érdeklődtek irántam, de hivatalos ajánlat még nem érkezett. A probléma az, hogy nem játszom a nagyválogatottban, ez pedig fontos lenne az angliai szerződésemhez.”

Mint ismert, korábban a Fulham és a Tottenham érdeklődéséről lehetett hallani Besiccsel kapcsolatban. Angliában pedig a nem Európai Unióból érkező játékosok munkavállalási engedélyét válogatottbeli szerepléshez kötik. Éppen ezért egyáltalán nem biztos, hogy Besic a szigetországban folytatja.

„A következő hét-tíz napban hivatalos ajánlat érkezhet a Ferencvároshoz német és holland kluboktól. Persze minden a jelenlegi csapatomtól függ, amelynél nagyon jó szerződésem van – tette hozzá Besic.

A bosnyák védő az interjúban még elmondta, hogy nem az előzetes várakozások szerint alakult a szezon a Ferencváros számára. Ugyanis a zöld-fehérek 13 fordulóval a bajnokság vége előtt tíz ponttal vannak lemaradva a listavezető DVSC mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik