FTC: Besic nem biztos benne, hogy marad - Tottenham, Fulham?

Vágólapra másolva!
2013.12.24. 10:26
Muhamed Besicet már nem először hozzák hírbe hazájában angol élvonalbeli csapatokkal, most ismét a Tottenham és a Fulham érdeklődéséről ír a bosnyák sajtó, és a Ferencváros labdarúgója is elmondta, nem biztos benne, hogy a tavaszi szezont is Magyarországon tölti.

„Most a téli szünetemet töltöm, ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy a tavasz is Magyarországon ér. Minden attól, függ, hogy lesz-e olyan csapat, amely hajlandó kifizetni a kivásárlási áramat a Ferencvárosnak, mert kiváló szerződésem van, és magas árat kérnek értem, de a klub most kihasználhatná, hogy jól megy a játék és pénzt kereshetne velem” – idézi a bosnyák védőt az oslobodjenje.ba.

Besic egy félreértést is tisztázott, elmondta, a hírekkel ellentétben, neki nincs konfliktusa az U-válogatottat irányító Vlado Jagodiccsal, csak azért nem válaszolt a szakember hívására, mert a korábbi németországi telefonszámán kereste őt.

Besiccsel kapcsolatban már korábban is szóba kerültek angol csapatok és a sport.ba most ismét arról írt, hogy a Tottenham és a Fulham is képben lehet, de a 21 éves játékos nem nevezett meg konkrét klubokat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik