NS: mindent a Fradi-Újpestről, Trajkovics Lundéról - hétfő

Vágólapra másolva!
2013.03.11. 00:00
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
Zsúfolt ház, szenzációs hangulat, nagyszerűen küzdő csapatok, két bombagól és három ferencvárosi pont: a 212. bajnoki derbit 2–1-re nyerte meg a Ferencváros. A szinte az egész országot megmozgató találkozóról részletes beszámolót olvashatnak, emellett természetesen a két szakvezető is elmondja véleményét, kiderül, hogy a két csapat korábbi játékosai közül Dzurják József és Nagy László miként látta a rangadót, megszólal az egyik bombagól szerzője, Somália, és természetesen állandó szakértőnk, Bognár György is véleményt formál. Minden, amit a Fradi–Újpestről tudni érdemes a Nemzeti Sport hétfői számában.

Még szombaton, a Siófok elleni 2–1-es meccsen Nikola Trajkovics két bólintással lökte közelebb a bajnoki aranyhoz a győri zöld-fehéreket. A Nemzeti Sport hétfői számában a győri légiós aranyéremről, fáradhatatlanságról és Katrine Lundéról is beszél.

Emerson Fittipaldi az első brazil világbajnok, aki kalandos körülmények között ült fel a trónra, hiszen a versenyhétvége előtti éjszaka összetörték az autóját, így tartalékkal száguldott. Ayrton Sennát a barátjának tekintette, s nem bánta meg, hogy kétszeres világbajnokként a bátyja csapatába igazolt, még akkor sem, ha többé a győzelem közelébe sem került. Hisz benne, hogy feltűnhet olyan brazil tehetség, aki megközelíti az ő és Senna sikereit. A 66 éves kétszeres világbajnokkal készített exkluzív interjúnkat a Nemzeti Sport hétfői számában olvashatják

Akár hiszik, akár nem, volt idő, amikor a magyar röplabda téma volt Európában. Negyven esztendővel ezelőtt, 1973 márciusában a NIM női csapata a kontinens legjobbja lett. Az egyetlen magyar röplabdás BEK-győzelem persze nem volt véletlen, a sportág akkoriban fénykorát élte nálunk, a sikerek titka pedig nem volt titok: sokat és keményen edzettek lányok, a legkorszerűbb módszerek alapján. Múltidéző egy nagy siker apropóján a Nemzeti Sport hétfői számában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik