DVSC: Yannick nem zárja ki, hogy távozik Debrecenből

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 10:09
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, a kameruni Yannick Mbengono távozhat a DVSC-Teva labdarúgócsapatától. Ezt egy nyilatkozatban a játékos is megerősítette.

„Nagyon jól jött a szünet, kellően kipihentem magam, és különösen nagy öröm volt találkozni a családommal – mondta a haon.hu-nak a DVSC-Teva kameruni légiósa, Yannick Mbengono, aki tegnap kapcsolódott be az együttes munkájába. – Hogy mi lesz velem a jövőben? Egyelőre a Debrecen játékosa vagyok, és amíg nem látom, milyen lehetőségeim vannak, addig nem foglalkozom a váltással."haon.hu-nak a DVSC-Teva kameruni légiósa, Yannick Mbengono, aki tegnap kapcsolódott be az együttes munkájába. – Hogy mi lesz velem a jövőben? Egyelőre a Debrecen játékosa vagyok, és amíg nem látom, milyen lehetőségeim vannak, addig nem foglalkozom a váltással."

„Nem zárkóznék el attól, hogy esetleg eligazoljak, de ez nemcsak rajtam, illetve a kérőn múlik, hanem a Lokin is. Ha mégis maradnom kell a cívisvárosban, akkor sem esek kétségbe: olyan hozzáállást kell tanúsítanom, ami lehetővé teszi, hogy lehetőséget kapjak. Ha itt maradok, itt fogok mindent elkövetni azért, hogy beverekedjem magam a csapatba" – szögezte le Yannick Mbengono.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik