Kecskemét: Rózsa Pál válságértekezletet tart

Vágólapra másolva!
2012.08.27. 08:35
Rózsa Pál, a KTE-Phoenix Mecano tulajdonosa a gyenge szereplés okairól is beszélget a Török László, Szabó István edzőpárossal.

Eddig sem álltak jól önbizalom terén a kecskeméti futballisták, de a győri 5–1-es vereséget követően csak tovább mélyültek a sebek. A Kecskemét öt forduló elteltével két döntetlennel, öt szerzett és tizenegy kapott góllal a 14. helyen áll az élvonalban, érthető, ha a tulajdonos türelme fogy.

Rózsa Pál, a KTE labdarúgócsapatának tulajdonosa hétfőre össze is trombitált egy amolyan válságértekezletet, a téma alighanem sejthető: miként lehet kimászni az egyre mélyebbre húzó mocsárból, és a gyenge szereplés mennyiben varrható a Török László, Szabó István edzőpáros nyakába.

A tulajdonos a múlt héten még türelméről biztosította a szakmai stábot, mondván, a vártnál halványabb szereplés nem feltétlenül az ő saruk, ám könnyen elképzelhető, a győri kilátástalan futball átírta ezt a forgatókönyvet, és hétfőn újabb edzőváltás lesz az NB I-ben.

Rózsa Pál türelmes ember hírében áll, döntéseit szereti alaposan megfontolni, ám most valamit lépnie kell. Sorozatban három vereséget szenvedett a csapat (Debrecen–Kecskemét 2–1, Kecskemét–Kaposvár 1–2, Győr–Kecskemét 5–1), márpedig ehhez nincsenek hozzászokva a szebb napokat látott klubnál.

A győri vereséget követően Török László a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, nincs más választásuk, a következő napokban rendezni kell a sorokat, kénytelenek megbeszélni az elmúlt hetek tapasztalatait. Erre már nyomban hétfőn lesz lehetőség, s a győri vereség mellett biztosan szóba kerülnek az elmúlt hetek gyengébb eredményei is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik