PMFC: bírót inzultáló szlovén futballistával erősíthetnek

Vágólapra másolva!
2012.07.01. 09:39
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC péntek után szombaton is edzőmérkőzést játszott, amelyen feltűnt egy ismerős labdarúgó is. A szlovén Leon Panikvar a másodosztályba kieső ZTE labdarúgója volt az elmúlt idényben, szereplése azért maradt emlékezetes, mert tavasszal augusztus 31-ig szóló eltiltást kapott. 

A 29 éves Leon Panikvar az elmúlt idényben leginkább a nem mindennapi kiállításáról vált emlékezetessé, ugyanis a szlovén balhátvéd áprilisban a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen labdával szándékosan megrúgta az asszisztenst, így augusztus 31-ig szóló eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ).

Panikvar bal oldali védő poszton bevethető, amely hiányposzt Supka Attila vezetőedző csapatában, korábban megfordult a szlovén NK Maribor és NK Primorje, illetve a skót Kilmarnock FC labdarúgócsapatában is.

A pécsiekkel kapcsolatos hír, hogy két másik, hivatalosan be nem jelentett légióst is tesztel a szakvezetőség a szlovéniai edzőtáborban, ahová a grúz Irakli Kvekveskiri már nem tartott a baranyaiakkal, a Facebookon elköszönt Magyarországtól.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik