DVSC: A visszavágón 150 százalék kell - Korhut

Vágólapra másolva!
2012.07.18. 13:17
Mint arról már beszámoltunk, meglepő vereséget szenvedett (1–0) az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójának első mérkőzésén az albán bajnok Skënderbeu vendégeként. A Debrecen balhátvédje, Korhut Mihály szerint 150 százalék szükséges a visszavágón a továbbjutáshoz.

„Többször is megnéztük őket DVD-n, szóval felkészültünk rá, hogy egy elég hajtós csapat vár ránk. A szurkolók támogatása mellett mentek, küzdöttek, nem adták fel. A Skenderbeu bebizonyította, hogy jó csapat" – nyilatkozta a 23 éves bal lábas védő a dvsc.hu oldalának.

„A visszavágón muszáj lesz százötven százalékot nyújtanunk ahhoz, hogy továbbjussunk. Az volt a baj, hogy nem tudtuk rendesen megtartani a labdát, sok rossz passz jellemezte a játékunkat, ami tőlünk szokatlan. Nyíregyházán nem szabad hagyni, hogy kontrákat vezessenek, és többet kell kapura lőnünk, mert most ez hiányzott. Már az első tíz percben szerezni kellene egy gólt, és nem szabad kapnunk, mert akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk. Száznyolcvan fokos fordulat kell, és akkor nem lesz gond" – tette hozzá a DVSC-ben az elmúlt idényben alapemberré vált Korhut.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik