Lombard: Eddig csak gyengült a keret - Bene Ferenc

Vágólapra másolva!
2012.06.23. 06:53
Bene Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, eddig csak gyengült a pápai csapat kerete, de azon dolgoznak a vezetők, hogy hamarosan erősítésekről is beszámolhassanak.

„Mi tagadás, eddig gyengült a keretünk – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Bene Ferenc, a pápaiak vezetőedzője. – Lovrencsics Gergő a Lech Poznanhoz került kölcsönbe, a jobb oldali támadó meghatározó szerepet töltött be a csapatban. A védekező középpályás Gyömbér Gábor már a Ferencvárossal készül, biztos, hogy a fővárosban folytatja pályafutását. Rajtuk kívül Csermelyi Imre, a finn Antonio Inutile, Szabó II Zoltán és Takács Tamás is távozott Pápáról. Azon dolgozunk, hogy pótoljuk a hiányzókat – tíz játékos nevét közöltem a vezetőkkel, akiket szívesen látnék a keretben, konkrétummal sajnos még nem szolgálhatok. De jártunk már hasonló cipőben, hiszen a tavasszal is meghatározó futballista, Goran Marics intett búcsút a csapatnak, ráadásul akkor dőlt ki hosszabb időre Tóth Bence. Az biztos, hogy meg kell erősítenünk a csapatot.”

Hogy kik a kiszemeltek? Gyömbér Gábor helyére információnk szerint a tavaszt az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE-nél töltő, korábban a Pécsi MFC-nél is futballozó Pintér Attila – a Kaposvár és a Sopron is szívesen látná – a jelölt, s nem lenne meglepő, ha a montenegrói csatár, Darko Pavicsevics érkezne Zalaegerszegről.

Győrből két játékos is Lombard-mezt ölthet – a csatár Simon András és a kapus Nacsa Péter a csapattal edz, ők kölcsönbe érkezhetnek. Ami biztos, a Lombard FC egy-egy hetet készül edzőtáborban, először Németországban – ahol német harmadik ligás csapatokkal mérkőzik meg –, majd Tatán folytatja a felkészülést. Lesz mire alapozni – nyögvenyelősnek, kínkeservesnek, döcögősnek ígérkezik a szezon.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD FC-NÉL

Érkezők: Bíró Péter (Eger – lejár a kölcsönszerződése), Kaszás Kornél (Dunaújváros-Pálhalma – lejár a kölcsönszerződése), Fellai József (Kozármisleny)

Távozik/távozhat: Csermelyi Imre (?), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Antonio Inutile (finn, ?), Szabó II Zoltán (?), Takács Péter (DVTK – kölcsön után végleg), Takács Tamás (?), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan, Lengyelország – kölcsönbe)

Kiszemeltek: Andorka Péter (Pécs), Darko Pavicsevics (montenegrói, ZTE), Balog Zoltán (FTC), Pintér Attila (Pécs), Nacsa Péter, Simon András (Győri ETO, mindkettő kölcsönben), ifj. Schirilla György (Vác), Nagy Gergő (Vecsés)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik