Siófok: Kanta Szabolcs keresztszalagja másodszor szakadt el ebben az idényben

Vágólapra másolva!
2011.04.10. 11:04
Ugyan még nyolc forduló hátravan a tavaszi idényből, azonban aligha lehet kérdéses, ennek a bajnoki esztendőnek Kanta Szabolcs a legpechesebb labdarúgója. A Siófok játékosának ebben az idényben másodszor szakadt el a keresztszalagja a héten.

A 29 esztendős középpályás főszerepet vállalt abban, hogy a BFC Siófok felkerüljön az élvonalba, aztán a bajnoki rajton a Videoton elleni mérkőzésen elszakadt a keresztszalagja. Hónapokon át lábadozott, majd eljutott oda, hogy edzőmérkőzésen és Ligakupa-meccsen újra futballozhasson, aztán jött a keddi edzés, egy hatalmas reccsenés és újabb keresztszalag-szakadás.

„A Videoton ellen az ősszel a bal térdem keresztszalagja szakadt el, és ez nyolc hónapos kihagyást jelentett – mondta Kanta Szabolcs a Nemzeti Sportnak. – Nehéz időszak volt ez számomra, ám lassan kezdtem utolérni magam, amikor a keddi edzésen ismét megtörtént a baj. Futottam, egy kitámasztásnál borzalmas reccsenést hallottam, és bár nem járt nagy fájdalommal, tudtam, ismét a keresztszalagommal van baj. Még aznap elmentem Székesfehérvárra doktor Abkarovits Gézához, aki a vizsgálat után megerősítette, ismét a keresztszalagom szakadt el. A jövő héten műtenek, újabb hat-nyolc hónapos kihagyás vár rám, és nem tagadom, rettentően el vagyok keseredve. Éppen abban az esztendőben történik ez velem, amikor NB I-esek vagyunk... Abban bízom, a srácok nélkülem is kiharcolják a bennmaradást, és a téli felkészülés után, jövő tavasszal ismét az NB I-ben futballozhatok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik