Újpest: Tapasztalatot szereztem, élményekkel gazdagodtam - McStay

Vágólapra másolva!
2010.04.06. 16:32
Vasárnap váltak el egymástól Willie McStay és az Újpest labdarúgócsapatának útjai, a skót szakember kedden már egy nagy hagyományokkal büszkélkedő glasgow-i napilapban, az Evening Timesban nyilatkozott a vele történtekről.

„Sok tapasztalatot szereztem és gazdagodtam néhány feledhetetlen élménnyel – mondta a leköszönő skót szakember, aki a Celtic tartalékjaitól érkezett tavaly az Újpest felnőttjeihez. – Szeretnék sok sikert kívánni az Újpestnek és köszönöm a szurkolóknak, hogy támogatásukról biztosítottak, amíg a csapat menedzsere lehettem."

A szakember roppant sportszerűnek tetsző nyilatkozatában arra nem tért ki, de talán Skóciában nem is voltak kíváncsiak rá, hogy mi nem működött a klubnál, és legfőképpen miért nem?

A cikkben céloznak ugyan az Újpest nagyon súlyos anyagi problémáira, ami nagy valószínűséggel nem a glasgow-i szerkesztőségben dolgozó újságíró, Ronnie Cully saját információja volt.

Az ugyancsak nem szerepel az írásban, hogy McStay hat tavaszi bajnokija közül ötöt elvesztett az együttessel – kettőt a Szusza Ferenc Stadionban –, illetve hazai pályán szenvedett vereséget a ZTE elleni MK-elődöntőben, valamint a Ferencváros elleni külön presztízzsel bíró Ligakupa-találkozón, szintén a Megyeri úton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik