MLSZ: Tomiszlav Szivics kétmeccses eltiltást kapott

Vágólapra másolva!
2008.08.05. 23:08
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén kétmeccses eltiltással büntette a Kecskemét vezetőedzőjét, Tomiszlav Szivicset, akit Király Krisztián játékvezető a Zalaegerszeg elleni bajnokin küldött el a kispadról – adta hírül az mlsz.hu.
Tomiszlav Szivicset azt követően küldte a lelátóra Király Krisztián játékvezető, hogy a Kecskemét vezetőedzője egy kiállítást és egy tizenegyest kért számon a bírón, csapata Zalaegerszeg elleni mérkőzésén. Ezért kapott kétmeccses eltiltást. A találkozón Szivics segítőjét, Szabó Zoltánt is kiállította a játékvezető, őt egy mérkőzéstől tiltotta el a Fegyelmi Bizottság.A találkozó után egyébként a KTE honalpján is élesen bírálta a játékvezetőt Tomiszlav Szivics, azt mondta, lehet, hogy nem véletlenül tévednek sorozatosan a bírók csapata kárára.

A két szakember mellett két kecskeméti játékos is piros lapot kapott. Vladan Szavicsot és Koszó Balázs Tibort egy meccsre tiltották el.

A ZTE-ből Marian Sluka kétmeccses eltiltást kapott, csakúgy, mint a győriek játékosa, Völgyi Dániel, akit a Debrecen elleni bajnokin állítottak ki.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik