Paks: visszatérhetnek az első csapat keretébe a száműzöttek

Vágólapra másolva!
2007.09.07. 07:43
Visszatérhet az élvonalbeli Paks első csapatának keretébe az onnan korábban a gyenge szezonkezdet miatt száműzött három játékos, Balaskó Iván, Zováth János és Fehér Attila.
A vártnál sokkal rosszabbul kezdte az idényt a Paksi FC a 2007-2008-s szezonban, az első öt meccsen nem szerzett pontot Lengyel Ferenc együttese.

A botladozásnak három játékos itta meg a levét, a vezetőedző Balaskó Ivánt, Zováth Jánost és Fehér Attilát is kizárta az első csapat keretéből, mondván: jelenlétük nem tesz jót a társaságnak.

A száműzöttek nélkül felálló, Lengyel esetleges menesztéséről szóló ultimátumát is magán tudó paksiak azt követően felállt a padlóról: a Nyíregyházát hazai pályán 3-0-ra, míg a Tatabányát 4-2-re idegenben verték meg.

Bár a szakmai döntés az eredmények ismeretében megalapozottnak tűnik a száműzöttek esetében, a keret futballistái kiálltak csapattársaik mellett.

A döntést a vezetőedző, Lengyel Ferenc hozta meg, aki leült beszélni az érintett játékosaival, akik ezek után csatlakozhattak az első csapathoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik