Idegenben aratott győzelmet és az élre állt Garami József együttese

Vágólapra másolva!
2007.07.28. 20:42
Döntetlennel zárult első félidő után, kiütéses győzelmet aratott az MTK a Paks ellen és jobb gólkülönbségének köszönhetően két forduló után holnapig biztosan vezeti az első osztályú labdarúgó-bajnokságot.
Zsidai László harcosan játszott és gólt is lőtt
Zsidai László harcosan játszott és gólt is lőtt
Zsidai László harcosan játszott és gólt is lőtt
Zsidai László harcosan játszott és gólt is lőtt

LABDARÚGÓ NB I, 2. FORDULÓ

Helyszín: Paks
Nézőszám: 2500
Játékvezető: Sápi Cs.
Asszisztensek: Vígh T., Forgács A.
A KEZDŐCSAPATOK
PAKS MTK
Kovács A. Végh
Molnár Horváth L.
Éger Lambulics
Salamon Pintér Á.
Hanák Pollák
Kiss T. Bori
Zováth Zsidai
Heffler Pátkai
Báló Pál
Tököli Kanta J.
Márkus Urbán
Vezetőedző: Szakmai igazgató:
Lengyel Ferenc Garami József
Gólszerző(k): Márkus (2.) ill. Pátkai (8.), Kanta J. (74.), Zsidai (81.), Hrepka (91.)
Csere: Heffler helyett Tamási (46.), Báló h. Csehi (46.) Zováth h. Horváth F. (76.) ill. Horváth L. h. Szekeres (53.), Bori h. Hrepka (61.), Urbán h. Kulcsár (72.)
Sárga lap: Márkus (3.), Éger (23.) ill. Pátkai (61.)

A Ciprusról hazatérő Márkus Tibor révén már a mérkőzés elején vezetést szerzett a Paks, de a hazaiak gyors gólja után sem omlott össze a fiatalokból álló MTK és percekkel később Pátkai révén kiegyenlítettek a vendégek, így újra nyílttá vált a jó iramban zajló mérkőzés.

A továbbiakban minkét oldalon adódtak lehetőségek, de inkább Garami József együttesének akarata érvényesült, azonban hiába volt több helyzetük, az MTK támadói nem tudták túljárni a remek formában védő Kovács Attila eszén. A paksi kapus több bravúros védést is bemutatott az első játékrészben, amely végül 1–1-es döntetlennel zárult.

A második félidő első perceiben továbbra is kitartott a szünetben kettős cserét végrehajtó Paks, de a vendégek szép fokozatosan magukhoz ragadták a kezdeményezést.

Hrepka Ádám beállásával lendületesebbé vált az MTK támadójátéka és a félidő felénél Kanta József révén már a vezetést is sikerült megszerezniük, majd a hajrában a vendégek Zsidai és Hrepka révén még két góllal növelték előnyüket.

A fővárosi csapatból a Kanta József -Pál András-Pátkai Máté hármas jól mozgatta a vendégegyüttest, amely akár ennél nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna.

Az MTK két mérkőzésen szerzett hat pontjával, jobb gólkülönbségének köszönhetően holnapig biztosan vezeti a bajnokságot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik