Videó: Nagyon erős csapatunk lesz jövőre – Hanga Ádám

D. S. B., Sz. Zs.D. S. B., Sz. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.07.13. 17:49
null
Nagyon erős Real Madridot vár jövőre Hanga Ádám (Fotó: Dömötör Csaba)
Az elérhető négy döntőből mindbe bejutott, s kettőt meg is nyert a mögöttünk hagyott idényben a Real Madrid kosárlabdacsapata, melynek magyar válogatott játékosa, Hanga Ádám soha nem felejti el ezt az idényt, mert olyan dolgok történtek, amilyenekre eddig nem volt példa.

A válogatott kosárlabdázó az NSO Tv-nek beszélt a július 16-án a Városligeti Miniarénában rendezendő egész napos családi eseményről, a Hangtime-ról, a válogatott vb-selejtezőjéről, az emlékezetes mögöttünk hagyott idényről, a Real Madridnál történő változásokról, valamint a következő év céljairól is.

„A helyszínen megtekinteni a mérkőzést szörnyű volt. Nem maga a mérkőzés, hanem amit én éreztem, mert nem szeretem, hogy nem tudok segíteni és ott ülök a kispadon és csak tapsolok. Ráadásul egy nagyon könnyű győzelem volt, úgyhogy nem túl jól éltem meg” – mondta a magyar férfi kosárlabda-válogatott vb-selejtezőjéről Hanga Ádám, megjegyezve nagyon várja már, hogy augusztusban, 2016 után ismét, ott legyen a nemzeti csapat összetartásán, és hasonló várakozásokkal tekint az Európa-bajnokság felé, mint hat évvel ezelőtt, hiszen a 2016-os kontinensviadal élete egyik legnagyobb élménye volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik