Férfi kosár: megdobálták Hanga Ádámot, félbeszakadt a Zvezda meccse

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.07. 10:56
Hanga Ádámot megdobálták a montenegrói szurkolók, félbe is szakadt a meccs (Fotó: Getty Images)
A harmadik negyedben húsz percre félbeszakadt a montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a Hanga Ádámot foglalkoztató szerb Crvena zvezda mérkőzése a férfi kosárlabda Adria-ligában, amikor a hazai szurkolók különböző eszközökkel dobálták meg a belgrádiak magyar játékosát.

Nem a legjobb napja volt a hétfői az Adria-ligát hatszor megnyerő belgrádiaknak, akik a 19. fordulóban simán, 84–62-re kikaptak Podgoricában a Buducsnoszttól.

A találkozó a harmadik negyedben húsz percre félbeszakadt, amikor a montenegrói szurkolók különböző tárgyakkal dobálták meg a Crvena zvezda magyar játékosát, Hanga Ádámot – írta meg az M4 Sport

„Több tárggyal is megdobtak, érmével, öngyújtóval, nem tudom, még mivel, de nem kellett volna semmit reagálnom. Attól függetlenül sem, hogy elszoktam ettől, 13 év alatt Spanyolországban nem történt olyan, hogy bármivel is megdobtak volna mérkőzésen. Nem kellett volna reagálnom, ám nekem sem ment a játék, a csapatnak sem, összejött minden, ez volt a frusztráció oka. Ráadásul az illető még egy sört is bedobott, ami tőlem hat méterre esett le, úgyhogy 20 percet állt a játék, fel kellett törölni a pályát, majdnem lekéstük a repülőt. Nehéz nap volt…” – mondta az M1-nek Hanga Ádám.

A podgoricai vereség ellenére a Crvena zvezda továbbra is vezeti az Adria-ligát, de előnye két pontra olvadt a második helyezett Buducsnoszt előtt.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik