Női kosárlabda NB I: hazautazott a Győr amerikai légiósa

Vágólapra másolva!
2023.10.24. 11:28
null
Diamond Miller hazautazott (Fotó: Nagy Gábor)
Hazautazott gyógykezelésre Diamond Miller, a női NB I-ben ezüstérmes SERCO UNI Győr amerikai kosárlabdázója.

 

A bajnokságban három forduló után veretlen, az Euroligát viszont három vereséggel kezdő csapat vezetőedzője, Cziczás László a klub honlapján elmondta, a nyáron leigazolt játékos a Bologna elleni meccs után jelezte, hogy valami nincs rendben a térdével, így kilenc nappal ezelőtt kihagyta a Szigetszentmiklós elleni találkozót.

„Az állapota nem javult, az MR eredményét a mi orvosaink, illetve az egyesült államokbeli szakértők is kielemezték, a konzílium alapján a menedzsment és az orvosok úgy döntöttek, hogy néhány hétre hazautazik Minnesotába, ahol kezelés és rehabilitáció vár rá. Reményeink szerint november közepén ismét csatlakozhat a csapatunkhoz” – mondta a tréner Diamond Millerről, aki Juhász Dorka csapattársa volt a WNBA-s Minnesota Lynxben, és a magyar centerrel együtt bekerült a tengerentúli szezon újoncötösébe.

Cziczás László kifejtette, eddig egyetlen meccsen sem sikerült a teljes keretükkel kiállni az idényben.

„Sérülések, betegségek és egyéb apró problémák hátráltatták nemcsak a pályán mutatott teljesítményünket, hanem a teljes felkészülést is. Amikor végre láttuk a fényt az alagút végén, hogy esetleg lehetőségünk lesz a Bologna ellen teljes kerettel felállni, jött Dubei Debóra szemsérülése, akinek a teljes felépülése még néhány hetet igénybe fog venni” – tette hozzá az edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik