Kosárlabda: haraggal ment el, örömmel tér vissza a PEAC-hoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 11:10
Egyéves kihagyás után visszatér a PEAC-Pécs kosárlabdacsapatához a 75-szörös magyar válogatott Fűrész Diána. A klub és az irányító kapcsolata egy évvel ezelőtt viharos körülmények között szakadt meg, a kényszerű száműzetés azonban most véget ért.

„Életem legnehezebb és legrosszabb éve van mögöttem, amit javarészt a kosárlabdának és a történteknek köszönhetek – mondta a 31 éves kosaras a Nemzeti Sportnak. – Már szezon közben szerették volna, ha visszajövök, de akkor még képtelen voltam elfogadni az ajánlatot. Egy éven át egyénileg, illetve a PEAC egyetemi csapatával edzettem, amelynek hálás vagyok, mert sokat segített, hogy formában tudjam tartani magam, és élni tudjak egy új lehetőséggel. Azonban most nyáron olyan pozitív változások történtek a klubnál, amelyek lehetővé teszik a visszatérésemet, és hogy teljesüljön a régi álmom, azaz itt fejezhessem be a pályafutásomat.”

„Anno a szükséges jogi lépéseket megtettem, az ügy le is zárult, az erkölcsi elégtételt megkaptam. Azonban a vezetőséggel együtt azt szeretnénk, ha ennek következménye a klub belügye maradna. Korrekt a viszonyunk, én pedig már nemcsak a lehetőségét látom annak, hogy újra a PEAC játékosa legyek, hanem örömmel kosárlabdázom itt újra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik