Kosár: több helyen is megemlékeznek a győriek buszbalesetéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 09:17
Délután 14 óra 2 perckor, pontosan egy évvel a Győr női kosárlabdacsapatának tragikus kimenetelű buszbalesetét – a karambol következtében Tapodi Péter klubigazgató is életét vesztette – követően a pécsi Lauber Dezső Városi Sportcsarnok oldalában leleplezik a 2013. szeptember 7-én elhunyt Fűzy Ákos vezetőedző emléktábláját.

A Vujity Tvtrko tévériporter által kezdeményezett avatáson korábbi játékosok, pályatársak, edzők, barátok, ismerősök és rokonok is részt vesznek. Az emléktábla leleplezése mellett a szomorú évforduló kapcsán a győri csapat és a vezetőség a baleset helyszínén, Kapuvár és Vitnyéd között emlékezik meg a magyar sporttörténelem egyik legsúlyosabb tragédiájáról.

11 órakor a baleset helyszínén emléktáblát és koszorút helyeznek el, majd fél öttől a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház sportcsarnokában hagyományteremtő szándékkal a Fűzy Ákos–Tapodi Péter-emlékmérkőzésre kerül sor. A győriek ellenfele ezúttal a Diósgyőr lesz, amely korábban Tapodi Péter irányításával bajnoki bronz- és Magyar Kupa-ezüstérmet szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik