Férfi kosár: „Harcolt az Olaj, de hiányzott az extra”

Vágólapra másolva!
2013.02.26. 21:39
Nenad Asceric, a Szolnoki Olaj edzője a Levallois elleni vereséget követően elmondta, náluk hiányzott az extra teljesítmény, ez döntött a vendégek javára.

„Jól küzdöttünk és keményen harcoltunk, voltak jó periódusaink a találkozón" – kezdte a Szolnok edzője, Nenad Asceric a Levallois elleni, 80–74-es hazai vereséget követő értékelését. Az Olaj ezzel elbúcsúzott az EuroChallenge-től, nem jutott a legjobb nyolc közé.

„A vendégek azonban sok nehéz, kikényszerített dobást értékesítettek, s emellett volt náluk egy extra teljesítmény, itt Mayre gondolok, ami a mi csapatunkban nem volt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de amik máskor bemennek, most nem sikerültek. Nem szabad csüggedni, hiszen sok fontos meccs van még hátra az évadból" – tette hozzá a szakember.

„Az elmúlt hetek balszerencsés meccsei ellenére nagyon jól álltunk a találkozóhoz, végig higgadtan és koncentráltan játszottunk. Amikor a hazaiak kiegyenlítettek a hajrában, akkor is megmaradt a hitünk és nyugalmunk, s néhány extra dobással eldöntöttük az összecsapást. Örülök, hogy mi folytathatjuk a negyeddöntőben" – nyilatkozta a párizsi csapat szakvezetője, Christophe Denis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik