Kerékpár: Valter is ott van a Jumbo-Vismában a Vuelta előtti versenyen

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.14. 11:06
null
Valter Attila indul a Vuelta a Burgoson és minden bizonnyal a Vuelta a Espanán is (Fotó: AFP)
Kihirdette a Vuelta a Espanát megelőző Vuelta a Burgoson induló csapatát a Team Jumbo-Visma, melyben a klasszis Primoz Roglic mellett helyet kapott Valter Attila is, s minden bizonnyal ez a csapat indul majd a háromhetes spanyol körön is.

A Team Jumbo-Visma honlapján ismertette, hogy a másfél héttel az augusztus 26-án kezdődő Vuelta a Espana előtt, augusztus 15. és 19. között rendezett ötnapos Vuelta a Burgoson a csapat célja a szakaszgyőzelem és a jó helyezés. A Jumbo-Visma soraibanPrimoz Roglic, Jan Tratnik, Edoardo Affini, Koen Bouwman, Robert Gesink és Gijs Leemreize mellett ott van Valter Attila is, aki akár a háromhetes spanyol körversenyen is részt vehet, hiszen minden bizonnyal a La Vueltán is azokat indítja a csapat, akiket az ötnaposon is.

„A La Vuelta első szakasza egyben csapatidőfutam is, ezért érdemes még egyszer felfrissíteni az automatizmusokat. A spanyol körverseny nyitó szakaszai nem igazán egyszerűek, a harmadik pedig már emelkedős befutó. Nagyon fontos, hogy jól kezdjünk, ezért előnyös, hogy a Vuelta a Burgos már a lábukban van” – mondta a Jumbo-Visma sportigazgatója, Marc Reef.

Mint azt korábban megírtuk, a La Vueltán ott lesz a Tour de France-t megnyerő dán Jonas Vingegaard is a Jumbo-Visma színeiben.





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik