Jégkorong: a Volán magja marad, és decembertől új jégcsarnokban játszhat

POZSONYI SZILÁRDPOZSONYI SZILÁRD
Vágólapra másolva!
2023.03.23. 16:51
null
A szurkolói ankéton kiderült: a Volán magja marad, és decembertől új jégcsarnokban játszhat (Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei HírlapÖ
A székesfehérvári Városházán tartott gyűlés alatt kiderült többek között az is, melyik 14 játékost láthatjuk a következő évad során is biztosan a Volán mezében.

 

„Azért a Magyar Kupát valamikor a közeljövőben meg kellene nyerni, mert már én égek, és azt nem szeretem annyira” – nyitotta meg tréfálkozva a Hydro Fehérvár AV19 szerda esti, évadértékelő és közönségtalálkozó szurkolói ankétját Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András.

A városháza dísztermében tartott rendezvényen nyilván arra voltak leginkább kíváncsiak a kilátogatók, hogyan tovább, hogy fog kinézni a következő évadban a játékoskeret. Nos, jó hírekkel szolgálhatott a klub általános igazgatója, Szélig Viktor és az elnök, Gál Péter Pál, hiszen Hári János csapatkapitány mellett magyar válogatott hokisok garmadája, Stipsicz Bence, Horváth Dominik, Magosi Bálint, Terbócs István, Vértes Nátán, Ambrus Gergő, Németh Kristóf és Henrik Nilsson is (nem tévedés, a svéd születésű játékos már barátságos mérkőzésen bemutatkozott a magyar válogatottban, s nemsokára az állampolgárságot is megkaphatja), az ifjak közül Ambrus Csongor, a légisok közül Tim Campbell, Anze Kuralt, Gleason Fournier és Guillaume Leclerc marad biztosan, ahogyan az edzői stáb is, élén a válogatott szövetségi kapitányi pozícióját is betöltő Kevin Constantine-nel.

Emellett Gál azt is megerősítette, az új csarnok, az Alba Aréna a tervek szerint épül-szépül, s továbbra is tarthatónak tűnik a 2023. december 28-i átadás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik