Terbócs István: Összehívtuk a „krízismítinget” a lengyelek elleni teljesítményünk után

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.18. 16:24
null
A lengyelek elleni két felkészülési mérkőzés után Don MacAdam szövetségi kapitány és Sebők Balázs is kritikusan értékelte a magyar férfi jégkorong-válogatott teljesítményét. Az NSO Tv-nek Terbócs István reagált ezekre a felvetésekre.

„Olyan produkciót nem lehet letenni az asztalra, amit Lengyelországban, alig várjuk, hogy kimenjünk az Alba Aréna jegére, és telt ház előtt megmutassuk a szurkolóinknak, hogy jobbak vagyunk annál, mint amit a múlt héten láttak tőlünk” – utalt arra Terbócs István, hogy a divízió 1/A csoportos világbajnokságra készülő férfi jégkorong-válogatott két sima vereséget szenvedett a lengyelektől az elmúlt héten.

Az 5–1-re, illetve 6–2-re elvesztett találkozók után Sebők Balázs arról beszélt, az egyetlen pozitívum az, hogy van még két hét a vb-ig, Don MacAdam pedig úgy fogalmazott, nincsenek sztárjaink, mégis néhányan úgy játszottak. Hogy pontosan mire értette ezt a szövetségi kapitány, azt most a Fehérvár AV19 csatára kifejtette az NSO Tv-nek. Emellett arról is beszélt, hogy a rutinos játékosok összehívták a csapatot és tartottak egy közös »krízismítinget”. Videónkból kiderül, hogy ez pontosan mit takar, és természetesen beszélünk a norvégok elleni felkészülési mérkőzésekről is, kiemelve az Alba Aréna pénteki avatómeccsét. 

A MAGYAR KERET
KAPUSOK: Bálizs Bence (Sparta Sarpsborg – Norvégia), Horváth Dominik (Hydro Fehérvár AV19)
HÁTVÉDEK: Falus Ádám (FEHA19), Fejes Nándor (Gyergyói HK), Hadobás Zétény (Visby/Roma HK – Svédország), Horváth Milán (Briancon – Franciaország), Kiss Roland (Hydro Fehérvár AV19), Nilsson Henrik (Hydro Fehérvár AV19), Ortenszky Tamás (Martigny – Svájc), Stipsicz Bence (Hydro Fehérvár AV19), Szabó Bence (BJAHC)
CSATÁROK: Ambrus Gergő (Hydro Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Linköping – Svédország), Hári János (Hydro Fehérvár AV19), Horváth Bálint (Briancon – Franciaország), Mihály Ákos (Hydro Fehérvár AV19), Nagy Krisztián (BJAHC), Nemes Márton (Mora – Svédország), Németh Kristóf (Hydro Fehérvár AV19), Papp Kristóf (Northern Michigan University – Egyesült Államok), Sárpátki Tamás (Gyergyói HK), Sebők Balázs (Iserlohn – Németország), Terbócs István (Hydro Fehérvár AV19), Varga Balázs (JYP – Finnország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik